Visszatér egy rég nem látott karakter – így folytatódhat A szökés

Szeretlek Magyarország

Kikapcs / Szeretlek Magyarország 4 megtekintés

prisonbreakinsta
Folytatódik a 2005-ben indult A szökés című sorozat, amely 2009-ig összesen négy évadot élt meg, de hosszú kihagyás után tavaly egy ötödik széria erejéig feltámasztották. A mindössze 9 részt tartalmazó évad premierje 2017 áprilisában volt, és az új karakterek és merőben más helyszínek mellett vadonatúj történetszálat is hozott.

Prison Break (@prisonbreak) által megosztott bejegyzés,

Már akkor felmerültek kérdések arra vonatkozóan, hogy a készítők esetleg nyitva hagyják-e a lehetőséget egy újabb évadnak, de senki nem adott egyértelmű választ. Kisvártatva aztán megtörtént a jég, a Fox egyik vezetője, Michael Thorn pedig januárban bejelentette: újabb évadot dolgoznak ki, ami a történet egy teljesen “új irányvonalát” vezeti majd fel.

A folytatás hírét aztán maga az alkotó, Paul T. Scheuring fokozta egy hétfői Twitter-bejegyzésben. Mint írta, már kész is van az új szériához tartozó első epizód forgatókönyve.

Egy rajongó kérdésére Scheuring azt is megosztotta, hogy 50-150 százalékos esély mutatkozik arra (per pillanat legalábbis), hogy a William Fichtner játszotta, egykori FBI-ügynök, Alexander Mahone karaktere is újra képernyőre kerülhet.

A továbbiakat illetően egyelőre szinte semmit nem tudni, így Scofieldék visszatérése is csupán pletyka. Ami valószínűleg igazat is nyer majd, tekintve, hogy a tavaly bemutatott új részeket is óriási siker kísérte. És hát nem volna túl életszerű pont nélkülük folytatáson dolgozni.

Forrás: hvg

Kattints a hirdetés alatti gombra a teljes cikk elolvasásához!


Kommentek